Baren

Kollegiet har sin egen bar med navnet "Den Royale" som benyttes til diverse begivenheder, f.eks. den halvårlige Tour des Chambres, fastelavnsfest, julehygge & private fester. 

Som beboer kan du låne barlokalet til private arrangementer. Du kan også leje baren for et mindre beløb, hvilket inkluderer en eller to bartenderere og en let oprydning den efterfølgende dag. Det kræver blot, at du kontakter barformanden. Ham kan du finde under fanen Kollegierådet.

Kollegiet har en gruppe frivillige bartendere, som står klar til at sætte en fest igang, hvad enten den er privat eller for hele kollegiet. Barteamet står for at arrangere fester, og idéerne er mange, når man sidder lille flok unge mennesker og lader fantasien bestemme. F.eks. er der holdt Tour des Chambres med suit-up tema, tegneserie-tema og halloween. Har du lyst til at være en del af teamet, kan du kontakte barformanden. Det er garanteret, at festen er ligeså god bag baren som på den anden side! Du kan hurtigt få en super fed fest, selvom du står som bartender. Du er også med at til holde humøret højt, og holde den fede stemning oppe.

OPSLAG TIL PRINT