Fælleren

Fælleren er det store fællesrum. Vi har et rigtigt fint fællesrum med gode faciliteter. Fællesrummet kan bruges både til private arrangementer og fælles aktiviteter. Enhver er ansvarlig for at rydde op efter sig selv og behandle tingene ordentligt.

Booking

Henvendelse kan ske ved den ansvarlige stuemedarbejder Henriette Bech Noppenau.

Gode idéer?
Har man gode ideer til nye ting til fællesrummet, som kollegiet kan have gavn af, kan bestyrelsen via beboerkontoen bevillige penge hertil. I skal blot kontakte afdelingsbestyrelsen om jeres ide.

Mangler?
Skulle der mangle noget, bedes du kontakte stuemedarbejderen.

Vaskeriet

Vaskeriet ligger i fælleshuset med en seperat indgang på den østlige side om mod grøn fløj. Her er der 6 vaskemaskiner og 3 tørretumbler til afbenyttelse af alle beboer. Det koster 10 kr at vaske og omkring 5 kr at tørre. Husk at få vaskechippen med når du vasker, da det er sådan du betaler og sætter gang i maskinen. Det er muligt at skrive sit telefonnummer ind i maskinen og modtage en sms fem minutter før den er færdig.

Filmrummet

Filmrummet ligger i kælderen og er indrettet med bløde sofaer og surround sound. Filmrummet kan lejes i op til 3 timer af gangen af privatpersoner og bliver jævnligt brugt til en spontan filmhyggeaften på kollegiet. Det er både muligt at tilslutte sin computer dernede og se dvd'er. Der er internet tilgængelig i filmrummet. 

Fryserrummet

Alle køkkener på kollegiet har selvfølgelig en frysere, men den kan godt være lidt lille når man har bagt 70 pølsehorn og lige været på frosttilbud i Bilka; derfor har vi ekstra frysere som giver lidt mere plads.

Fryserrummet ligger i kælderen, igennem to døre til venstre. Der er ni frysere, der er fordelt blandt beboerne i A, B, D og E, og man har kun nøgle og adgang til sin egen fryser. Hver beboer får udleveret en frysepose ved indflytning og man må kun bruge denne pose til opbevaring af sine frostvare i de fælles frysere. 

Hvis man mister enten sin frysernøgle eller frysepose så er der en erstatningspris på 100 kr pr del. 

Underholdning

  • I fællesrummet er der mange forskellige brætspil, fodboldbord og bordfodbold, som frit kan benyttes. For at få adgang til spillene skal man kontakte spiludvalget. Fællesrummet er kollegiet fælles område, og medmindre det er lejet ud er alle velkommen.

Køkkenet

  • Fællesrummets køkken er fuld udstyret med service mm., som kan benyttes når man har lejet fælleren eller når udvalg har begivenheder der involvere brug af køkken.