Altangange er flugtveje

Af hensyn til brandsikkerheden, skal ALLE altangange holdes ryddet og der skal være en fri passage på 1,30 m.

Derfor skal alt bohave, der er stående på altangangene, fjernes omgående.

Hvis ikke det bliver fjernet, kan vi få et påbud fra brandmyndighederne, når de kommer på brandsyn.

Opstart af kollegieliga - kom og vær med

Kære beboere på kollegier og ungdomsboliger i Aarhus Nord

I Skovbakken barsler vi med en ny kollegieliga i foråret, hvor vi kan mødes for at konkurrere i volleyball, fodbold og basketball, og vi er i den forbindelse på jagt efter personer fra kollegier og ungdomsboliger i Aarhus Nord, der har lyst til at være med til at starte det op.

Vi har baner, rammer og penge til at afvikle, men vi vil gerne udvikle turneringen i samarbejde med jer. Umiddelbart tænker vi, at turneringen skal foregå over 2-3 dage med en afsluttende finaledag i slutningen af maj/start juni. Men alle forslag er velkomne! Skal vi fx tænke spillere fra topholdene ind som dommere på finaledagen? Skal der tænkes alternative konkurrencer ind i løbet af finaledagen, musik, andet?

Vi gør det, fordi vi er et anlæg i Aarhus Nord, der gerne vil tilbyde aktiviteter og samvær for alle dem, der bor i området, og håber med eventet at kunne starte en ny tradition op, der afholdes hvert år og evt kan vokse på sigt med fest, koncert mm.

Intromøde afholdes fredag d. 12. februar kl 10.00 ved Idrætssamvirket på Atletion. Er du interesseret i at være med? Bare en smule?:) Så husk at melde dig/jer til, så vi ved, hvor mange der kommer - af hensyn til morgenbrød og mulig forsamlingsgrænse. Skriv til Astrid på aw@skovbakken.dk eller ring på mobil 29 91 89 85.

_______________________________________________________________________________________

 

 

Velkommen til Skelager Kollegiets hjemmeside. På hjemmesiden kan du læse mere om kollegiet og se billeder af lejlighederne samt udendørs- og fællesarealerne. Du kan finde information om kollegiets forskellige udvalg og deres funktion og finde kontaktinformation til disse. På forsiden kan du holde dig opdateret med sidste nyt fra kollegiet. 

Referater

Læs referaterne fra Skelager Kollegiets møder. Se regnskaber og budgetter.