Vilhelm Kiers Kollegium

Velkommen til Vilhelm Kiers Kollegiets hjemmeside. Herinde finder du stort set al information vedr. kollegiets drift, faciliteter og foreningsliv.
Overvejer du at flytte hertil og søger praktiske oplysninger kan du læse mere her. Er du på udkig efter nogle billeder af kollegiet så kig i vores galleri.
Er du flyttet ind så tag et kig i beboermappen. Her finder du bl.a. husordensregler og generel information kollegiets faciliteter mm.
Hvis du er på udkig efter information vedr. kollegiets foreninger så kig under fanen "udvalg" i menuen.

For an English version of this page click here.

COVID-19: Kollegiekontorets anbefalinger vedr. fælles opgange

Dette er Kollegiekontorets anbefalinger til fællesgange:


1. Vask hænder inden du går ud på fællesarealet

2. Vask hænder når du kommer tilbage fra fællesarealet

3. Lav mad på forskellige tidspunkter

4. Hold ikke gang/køkkenfester

5. Vær kun det antal personer på fællesarealet, som sikrer, at I kan overholde afstandsretningslinjerne på ca. 2 m fra nærmeste person

6. Hvis du er syg, så gå kun i køkkenet, når der ikke er andre og gør rent efter dig (Det er bedst, hvis du kan blive på værelset så meget som muligt, og få andre til at lave mad til dig)

7. Hjælp hinanden med indkøb og madlavning, hvis det er relevant

Husk hvis I overholder ovenstående, så skulle I gerne kunne undgå at blive smittet også selvom én af jer på gangen er syg.

Ift. gæster: Det er kollegiekontorets klare anbefaling at undgå gæster på fællesopgangene i denne tid. Mød dem evt. udenfor i stedet. Hvis I skal have et besøg alligevel, så bliv inde på værelset, gæster skal ikke opholde sig i fællesarealet.

Fællesarealet er jo jeres fælles køkken/alrum, og det er ikke rimeligt, at man tager potentielle smittebærere ind i sine naboers dagligstue.

Hvis I er i tvivl om evt. karantæne eller lignende, så skal I ringe til Corona-hotlinen på 7020 0233.

De mange forholdsregler handler om at bryde smittekæden og det er et fælles ansvar. Derfor er det vigtigt at tage hensyn og overholde sundhedsstyrelsen anbefalinger. Det er ikke en ferie, og det skal tages seriøst, så vi hurtigst muligt kan vende tilbage til normal tilstand. 

Sundhedsstyrelsen kommer desuden med nogle rimelige klare retningslinjer: VASK HÆNDER, HOLD AFSTAND, UNDGÅ FYSISK KONTAKT OG BLIV HJEMME.

FACADERENOVERING

Vilh. Kiers står over for en omfattende facaderenovering, der kommer til at berøre alle boliger. 

GENEREL INFORMATION

TEGNINGER:

Værelsesbygning (udefra - efter renovering)

Fælleshus (udefra - efter renovering)

3D tegning af værelse med midlertidig væg

Plantegning af værelse med midlertidig væg

Nye regler vedrørende rygning

Efter beboermødet d 6. november er der blevet vedtaget nye rygeregler for kollegiet. De nye rygeregler kan findes i vores husorden under paragraf 3. Husordenen kan findes i vores beboermappe.

Køkkensupplering

Så er det igen tid for den årlige køkkensupplering. Der kan købes for 1.125 kr. pr. køkken.
LÆS HVORDAN
Køkkensuppleringsliste